Οδηγίες για έκδοση τιμολογίου βάσει άρθρου 39α

Το 3d-lab.gr τιμολογεί τα προϊόντα που ορίζονται από τον νόμο χωρίς ΦΠΑ (υπόχρεος για την απόδοση του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής) σε επιχειρήσεις οι οποίες υπάγονται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ. Τα προϊόντα τα οποία υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39α είναι: Κινητά Τηλέφωνα – Τάμπλετ – Παιχνιδομηχανές – Λάπτοπ

Για την επιβεβαίωση των παραγγελιών με τιμολόγιο βάσει του άρθρου 39α είναι απαραίτητο να τηρηθούν τα παρακάτω: 

  1. Αποστολή αντιγράφου της σελίδας του Taxisnet της επιχείρησής σας από το μενού: Προσωπ.Πληρ/ση > Στοιχεία Μητρώου > Επιχείρησης – Αποστολή της σελίδας με email στο info@3d-lab.gr.
  2. Το αντίγραφο θα πρέπει να αναφέρει και την ημερομηνία δημιουργίας του εγγράφου η οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την παραγγελία σας.
  3. Αποστολή των στοιχείων του νομικού εκπρόσωπου της εταιρίας σας.

Σχετικά με την παράδοση των προϊόντων: 

α) Πρέπει η εταιρεία μας να έχει παραλάβει το σχετικό αντίγραφο ώστε μέσα στην ίδια εργάσιμη μέρα να πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους για την ορθότητα και την διασταύρωση των στοιχείων που μας δίνονται και να μπορέσει να εκδώσει το τιμολόγιο βάσει της τρέχουσας νομοθεσίας. Συνεπώς, για την άμεση αποστολή ή παραλαβή των παραγγελιών σας παρακαλούμε να προχωράτε στην άμεση αποστολή (κατά το χρόνο τοποθέτησης της παραγγελίας) του αντιτύπου από το Taxisnet στο info@3d-lab.gr για να προχωράει και άμεσα η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

β) Σε περίπτωση παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα, η παραλαβή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά την αποστολή του αντιγράφου ή εναλλακτικά αν ο παραλαβών φέρει το αντίγραφο μαζί του για έλεγχο κατά το χρόνο της παραλαβής.

Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και πάλι πρέπει να μας προσκομίσετε το σχετικό αντίγραφο της σελίδας του Taxisnet και τότε ο ΦΠΑ 24% θα χρεωθεί κανονικά στο τιμολόγιο. Τα προϊόντα τα οποία δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39α τιμολογούνται κανονικά με ΦΠΑ 24% σε όλες τις επιχειρήσεις.

X