Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής

Παραδόσεις – Παραλαβές

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με ACS courier στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα “Παράδοση”, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Παραλαβές από το κατάστημα πραγματοποιούνται στις ώρες καταστημάτων κατόπιν συνεννόησης. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Έξοδα συσκευασίας και μεταφορικών

Τα έξοδα συσκευασίας & αποστολής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα και δέματα βάρους έως 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1€/κιλό.
Οι παραγγελίες άνω των 90€ και μέχρι 2 κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) παραδίδονται δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1€/κιλό.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται διαφορετικά και μπορείτε να ενημερωθείτε για την τελική χρέωση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημά μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε εάν θεωρείται δυσπρόσιτη η περιοχή σας

Το κατάστημα προσπαθεί να μειώνει τον όγκο των απορριμάτων του οπότε όπου είναι δυνατόν επαναχρησιμοποιεί τα υλικά συσκευασίας.

Για τα πολύ βαριά αντικείμενα η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί και με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα έξοδα του πρακτορείου επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω ACS courier στο σπίτι ή το γραφείο και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
Το κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2,50€.

Χρόνος παράδοσης

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 13:00 (ώρα Ελλάδας) επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 13:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.Η παραγγελία σας έρχεται στα χέρια σας μεταξύ 1 και 3 εργάσιμων ημερών.


Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Γενικές Πληροφορίες

Το κατάστημά μας διαθέτει σύστημα διαχείρισης αποθήκης, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τον άμεσο έλεγχο της διαθεσιμότητας των προϊόντων και την ταχεία εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.Εάν κάποιο από τα προϊόντα μας βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή δεν είναι διαθέσιμο στην επιθυμητή ποσότητα θα ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα  με e-mail ή τηλεφωνικώς.

X