Τρόποι Πληρωμής

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ


 

1) Με Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω ACS courier στο σπίτι ή το γραφείο και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
Το κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 2,50€.

2) Με Τραπεζική Κατάθεση

Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όνομα Δικαιούχου: ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.
IBAN: GR96 0172 5180 0055 1808 6337 395
BIC/SWIFT:PIRBGRAA

ALPHABANK
Όνομα Δικαιούχου: ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.
IBAN: GR29 0140 5400 5400 0200 2019 861
BIC/SWIFT:CRBAGRA

3) Με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Γίνονται αποδεκτές όλες οι κάρτες πληρωμών (χρεωστικές, πιστωτικές, και προπληρωμένες), έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας που φέρουν τα σήματα VISA, MasterCard και Maestro. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας, καθώς, κατά τη διαδικασία πληρωμής μεταφέρεστε στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.

4) Με Paypal (Δεν είναι ακόμα σε ισχύ)

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

Ισχύει για παραγγελίες άνω των 20,00€
Το κόστος για την υπηρεσία της PayPal είναι 0,50€

Σημαντικές Σημειώσεις

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με: α) Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό β) Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.Σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη

.Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία για τον προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, την διάρκεια ισχύος και την τιμή της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το www.3d-lab.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

X